Anna-Theresé Hernqvist

Varmt välkomna till mig och jag hoppas att mina inlägg som jag kommer att lägga ut här på bloggen idag är inlägg som ni känner att ni kan ha nytta av. I det här inlägget har jag tänkt att berätta för er om att jag under några månader har gått till en kvinna som heter Anna-Theresé Hernqvist då jag har varit i behov av samtalsterapi. Ni som behöver hitta en duktig samtalsterapeut finner en i Anna-Theresé Hernqvist. Hon har ett företag som vänder sig till dem som behöver samtalsterapi i Vänersborg, Trollhättan eller Uddevalla. Jag har försökt att var mycket ute i naturen också när jag mått dåligt men det behövdes mer än bara det. 

 

Det är bra att det går att få hjälp genom samtalsterapi och vänder man sig till en professionell samtalsterapeut som Anna-Theresé Hernqvist är, så får man hjälp med att tydliggöra det som behöver tydliggöras och kan börja blicka framåt. Oavsett vilka beslut som man sedan behöver ta, även de beslut man kanske tycker är jobbiga, så finns det inga genvägar. Livet är livet och ibland är livet jobbigt men det är i dessa lägen det kan vara särskilt bra att ha en professionell person att samtala med. Jag har blivit hjälpt av denna samtalsterapi och att det nu finns samtalsterapi för oss i Vänersborg, Trollhättan eller Uddevalla är något jag önskar att fler ska få upp sina ögon för. Är det här med samtalsterapi i Vänersborg med omnejd måhända något även för dig så kan du alltid höra av dig till Anna-Theresé Hernqvist, eller så kan du börja med att kika in på hennes hemsida. Jag hoppas att ni tyckte att det här var ett viktigt inlägg och att ni kommer tycka att denna samtalsterapi hjälper lika bra för er som den hjälpt för mig.